• Επικοινωνήστε μαζί μας στο: +30 211 7000 142

GDPR Confirmation Form

Η Kalampakas Group σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το νέο κανονισμό GDPR.
Αν θέλετε να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες δωρεάν άρθρα και videos, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και υποσχόμαστε να το κάνουμε να αξίζει!

Πολιτική Απορρήτου Kalampakas Group

Επιλέξτε την επικοινωνία μας

 

Όραμά μας η σωστή και ασφαλής επικοινωνία.
Επιλέξτε τα θέματα για τα οποία επιθυμείτε να επικοινωνούμε μαζί σας:

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγυόμαστε την ασφαλή αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων χρησιμοποιωντας αξιόπιστη υπηρεσία για την διαχείριση λιστών e-mails. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται ποτέ να διατεθούν σε τρίτους, για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.

Σχετικά με την πρακτική απορρήτου, επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα μας.

Πατώντας "Αποστολή Στοιχείων" παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας, σύφωνα με αυτούς τους όρους.


Η επιχείρηση μας μπορεί να σας καλύψει σε όλους τους κλάδους της ιδιωτικής Ασφάλισης, καθώς και στους πιό εξειδικευμένους τομείς Ασφαλίσεων. Συνεργασίες με τράπεζες για μεταφορές – εκδόσεις δανείων, τακτοποίηση οφειλών και χρηματοοικονομικές συναλλαγές (εξωδικαστικός συμβιβασμός, 120 δόσεις δημοσίου, κ.λ.π.)