• Επικοινωνήστε μαζί μας στο: +30 211 7000 142

Εταιρικό Προφίλ

Ξεκινώντας την επαγγελματική μας καριέρα το 1999, στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, των χρηματοοικονομικών και τραπεζικών υπηρεσιών, δημιουργήσαμε ένα group παροχής υπηρεσιών, αποτελούμενο από μεγάλο αριθμό συνεργατών, με διαχρονικά αποδεδειγμένη εμπειρία και επαγγελματισμό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η επιχείρηση μας, μπορεί να σας καλύψει σε όλους τους κλάδους της ιδιωτικής Ασφάλισης, καθώς και στους πιό εξειδικευμένους τομείς Ασφαλίσεων.
Συνεργασίες με τράπεζες για μεταφορές – εκδόσεις δανείων, τακτοποίηση οφειλών και χρηματοοικονομικές συναλλαγές (εξωδικαστικός συμβιβασμός, 120 δόσεις δημοσίου, κ.λ.π.).

Επίσης, η ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Group δραστηριοποιείται στον χώρο της διαχείρισης ακινήτων (Real Estate Services) προσφέροντας υπηρεσίες πώλησης-ενοικίασης ακίνητης περιουσίας τρίτων, συμβουλευτικές υπηρεσίες επί της αγοράς/ενοικίασης αλλά και της φορολογίας ακινήτων. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας kalampakas-estate.gr

Στην συνέχεια θα ενημερωθείτε για τις παροχές που υπάρχουν στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ group και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και από κοντά και φυσικά να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι και αν μας χρειαστείτε!

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας, που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται και μας συμβουλεύονται. Οι όποιες παρατηρήσεις και προτάσεις σας σε συνδυασμό με την μακρόχρονή μας πείρα, μάς οδηγούν να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Πολιτική Απορρήτου

Για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ group
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εξαιρετικές τιμές σε τριτέκνους, πολυτέκνους, δημοσίους υπαλλήλους, ενστόλους

- -
Η επιχείρηση μας μπορεί να σας καλύψει σε όλους τους κλάδους της ιδιωτικής Ασφάλισης, καθώς και στους πιό εξειδικευμένους τομείς Ασφαλίσεων. Συνεργασίες με τράπεζες για μεταφορές – εκδόσεις δανείων, τακτοποίηση οφειλών και χρηματοοικονομικές συναλλαγές (εξωδικαστικός συμβιβασμός, 120 δόσεις δημοσίου, κ.λ.π.)